Изтегли безплатано Паркинг асистент "Мобилна синя зона"

Мобилна синя зона

Функционалност

Паркинг-асистентът „Мобилна синя зона” ви дава възможност за:

Създаване на списък с автомобили

Няма нужда всеки път да изписвате номера на вашия автомобил. Достатъчно е само веднъж да го въведете във вашия паркинг-асистент. Ако ползвате повече от една кола, това също не е проблем, защото вие можете да създавате и редактирате списък с неограничен брой автомобили. Всеки автомобил във вашия списък има две характеристики – регистрационен номер, който паркинг-асистентът изпраща на системата за паркиране и име за по-лесно разпознаване. Приложението ви дава възможност да добавяте и съответно да изтривате автомобили от вашия списък.

Изпращане на заявка за паркиране

Вече не се налага да изпращате SMS час по час, за да удължите престоя си в „Синя зона”, защото паркинг-асистентът го прави вместо вас. Сега, вие можете да създавате заявка за паркиране едновременно за един или повече автомобили, за един или повече часа, без да надвишавате 8 часа – работното време на „Синя зона”. В случай, че вашата заявка започва или завършва преди или след края на работа на „Синя зона” паркинг-асистентът ви уведомява. Паркинг-асистентът няма да изпрати заявка за паркиране  извън предефинирания часови пояс на работа на „Синя зона”.

Редактиране на заявка за паркиране

Паркинг-асистентът е създаден, за да ви улеснява и да се съобразява с вашия график. В случай, че ви се налага да удължите или съкратите планирания престой в „Синя зона” паркинг-асистентът ви дава възможност да  удължавате или да съкращавате срока на заявката за паркиране. Вие можете и да отменяте вече създадени заявки. Това става възможно преди приключването на текущия час, за който вече е платено.

Редактиране на настройки

Паркинг-асистентът „Мобилна синя зона”  е приложим във всички градове, в които работи система за заплащане на паркирането чрез SMS. Достатъчно е само в настройки да въведете коректния номер и часовете на работа на съответната „Синя зона”.